[Stormfront] Ontkenning

Boeken, tijdschriften en websites met betrekking tot WOII
Plaats reactie
Gebruikersavatar
dvaupell
Lid
Berichten: 1606
Lid geworden op: 30 jul 2002, 10:06
Locatie: Zwijndrecht
Contacteer:

Bericht door dvaupell »

Goof schreef:Mensen zijn scheppers. Daarom is het niet verwonderlijk dat ze hun opperwezen voorstellen als schepper.
Volgens mij is het een dwaling om godsdienst en wetenschap tegenover elkaar te stellen. Beide disciplines bestuderen totaal verschillende aspecten van het menselijk leven. De wetenschap houdt zich bezig met de vraag hoe het leven en alle materie in elkaar steekt. De godsdienst houdt zich bezig met de vraag wat de zin ervan is.
Als je die zaken door elkaar haalt krijg je eindeloze en uitzichtloze discussies, omdat de partijen het over verschillende benaderingen hebben.
Ik ben nieuwsgierig welke vergelijking jij tussen SF en een willllekeurige religie gaat maken...
Volgens mij gaat deze discussie niet over religie versus wetenschap, maar over de holocaust en een groep die dit wenst te ontkennen c.q. bagatelliseren.
AfbeeldingAfbeelding
Driekwart van de mensen is gek, dus voor die ene kwart moet je uitkijken - Simon Carmiggelt.
Gebruikersavatar
Goof
Lid
Berichten: 236
Lid geworden op: 23 nov 2006, 18:43
Locatie: 's-Gravenzande

Bericht door Goof »

dvaupell schreef:Ik ben nieuwsgierig welke vergelijking jij tussen SF en een willllekeurige religie gaat maken...
Volgens mij gaat deze discussie niet over religie versus wetenschap, maar over de holocaust en een groep die dit wenst te ontkennen c.q. bagatelliseren.
Als je de vorige pagina doorleest zul je merken dat niet ik de religie erbij gehaald heb. Enfin, terug on-topic:

Dat er holocaust-ontkenners bestaan is niet verwonderlijk. Er zijn ook 9-11 ontkenners, Apollo-11 ontkenners, voorstanders van de platte aarde, en nog veel meer.
Het verbieden of monddood maken van deze lieden vind ik nutteloos. Meestal is het niet de boodschap zelf die schadelijk is. Hooguit belachelijk, maar dat is niet verboden. Kwalijker zijn vaak de achterliggende motieven, maar die verander je niet met een verbod...
Wie uit de geschiedenis niets leert moet dulden dat deze zich steeds herhaalt.
LoD
Lid
Berichten: 103
Lid geworden op: 15 jul 2006, 16:07

Bericht door LoD »

Student schreef:Ik heb de Complete Feiten ook eens doorgenomen. Is het misschien een idee om eens in debat te gaan met die King Arthur? Hijzelf liet op SF al uitschijnen dat hij akkoord gaat.
Kun je doen, maar indien je verwacht dat je een open en objectieve discussie, gebaseerd op feiten en met respect voor de geachte opponent kunt voeren ben ik bang dat je bedrogen gaat uitkomen.
Je hebt hier niet te maken met iemand die zich toevallig in de historische feitjes vergist: deze Ongekroonde Koning van Kaalkopjesland predikt zijn Jodenhaat voor een gewillig oor van Ontevreden Laaggeschoolden, Antisemieten en Volksnationalisten/Volksracialisten die zijn hersenspinsels , verdraaiingen, misinterpretaties, omissies en onjuistheden als Zoete Koek tot zich nemen zonder zich nader in de materie te verdiepen om te kijken of het hele verhaal wel verteld wordt.
En waarom zouden ze ook, Koning Kaalkop geeft ze precies wat ze willen horen, Brood en Spelen.
Kortom; In het Land Der Blinden is Arthur Koning.

Om een voorbeeld te geven van de Retoriek van dit Heerschap,bekijk onderstaand stuk, een topic op SF in het gedeelte “Revisionisme” over een Gaskamer in Kamp Amersfoort ( Ik heb het stuk overgetypt om niet direct naar SF te linken, voor de bewuste bijbehorende illustratie zul je die site even opmoeten, want de schets staat niet meer online ) :

Onze vriend schrijft:

Opzienbarend nieuws van King Arthur !

Wisten jullie dat er in Kamp Amersfoort in 1943 een gaskamer is gebouwd?

Niet? Nou, dat is dan jullie eigen schuld ! Dat komt er nu van als jullie geen "kwaliteitskranten" lezen.

Dit schreef Het Parool in een artikelenserie op 24 en 25 september 1945:


DE GASKAMER TE AMERSFOORT

In aansluiting op ons bericht van gisteren, betreffende de ontdekking van een nog niet voltooide gaskamer in het kamp Laan 1914 te Amersfoort, geven wij hier een beschrijving van dit onmenschelijke werktuig. De gaskamer is ‘n gemetselde gang van pl. m. 22 meter lang en 3 meter diep. De op bijgaande schets als A ( zie voor schets het bewuste topic op SF – LoD ) gemerkte ingangen gaven aan weerszijde toegang. Bij de vertakkingen in het metselwerk ( B ) zouden deuren geplaatst moeten worden. In deze voorportalen zouden dan de slachtoffers zich moeten ontkleden om vervolgens naar het middengedeelte te gaan. Nadat de deuren gesloten zouden zijn werd er in de Put een mandflesch met gecomprimeerd gas door middle van een lont tot ontploffing gebracht en kon het gas door de rioolbuis in de afgesloten kamer binnendringen. Den met het onderzoek belasten ambtenaren was het doel van deze groote gang in het begin niet erg duidelijk maar het op den bodem aangebrachte rooster en het door den regen blootgelegde deksel ( C ) op drie meter afstand bracht de oplossing.

Zeer overtuigend, met tekeningen en al! Weliswaar hier niet met simpele insecticidekorrels Zyklon-B, of met Dieseluitlaatgas, maar (volgens 'getuigen'?) met een geheel nieuwe methode van 'gecomprimeerd gas' en een lont. De bewijzen waren natuurlijk even overtuigend als die voor andere nazi-gaskamers.

Nadien nooit meer iets van gehoord natuurlijk, maar het is maar dat jullie en de 'ontkenners' het weten !


Goed, heb je het stuk gelezen?

Ik haal eruit dat ten eerste er een in aanbouw zijnde, dus onvoltooide, niet werkende of ooit ook maar gewerkt hebbende, Gaskamer is ontdekt.
Vervolgens lees ik dat de auteur(s) in het kort beschrijven hoe het vergassen in zijn werk zou moeten gaan, voor de beeldvorming van de lezer dus.
Tenslotte geeft de schets weer hoe de Gaskamer er uit had moeten hebben gezien indien hij voltooid zou zijn.


Arthur komt echter tot de volgende, opzienbarende, conclusies en insinuaties:
-1: Volgens het stuk is in 1943 in Kamp Amersfoort een Gaskamer gebouwd.
-2: Volgens het stuk werd er met een geheel nieuwe methode van vergassing ( gecomprimeerd met lont ) gewerkt, waarbij hij heel subtiel nog even hint naar “getuigen”
-3: Hij stelt deze schets met uitleg als “bewijs” gelijk aan de waarschijnlijkheid van het bestaan van “andere nazi-gaskamers”, ergo, onwaarschijnlijk, onvolledig, onvoltooid, kortom, hij stelt dat de waarschijnlijkheid date r in Amersfoort een Functionerende Gaskamer gestaan heeft gelijk aan die van Auschwitz-Birkenau, Belzec, Majdanek, Treblinka etc. ...

Als reactie hierop komt een SFposter ( SS-Obersturmfuhrer :roll: ) met de – op zich logische vraag – HOE deze Gaskamer zou hebben kunnen functioneren ( kan niet, want hij was onvoltooid ):

“Maar dan nog even een vraag, het gaat hier om een compleet afgesloten ruimte.
En de 'vergaste' mensen moesten er dan toch ook weer uit.
Zonder dat de mensen die dit uit moesten voeren schade opliepen van overgebleven gassen.
Hoe werd het gas dan afgevoerd, aangezien het niet op de tekening (''bewijs'') staat aangegeven?
En welk 'gas' wouden ze gebruiken voor deze 'methode'?”


En dit is natuurlijk koren op de molen van Onze Demagoog:

Jij bent fout bezig, Obersturmfuhrer !

Jij stelt vragen bij De Holocaust ! Dat moet niet en mag niet ! Jij bent een Holocaust-ontkenner, een negationist, een sntisemiet, een crimineel, kortom een Ploert ! Zo, nu weet je het. (Een troost is er slechts voor jou: je bent geen holocaustleugenaar).

Je moet je mond houden, geen vragen stellen en GELOVEN !
.


Voor de rest van dit Wetenschappelijk Hoogdravend Topic kun je op SF terecht, mocht je daar behoefte toe voelen. In ieder geval geeft dit stukje precies de discussievorm en manier van redeneren op die site weer, dus als je je geroepen voelt…

Nou, vooruit, nog een voorbeeld dan:

King Arthur over de Wannseeconferentie, de beruchte vergadering waar over de Eindoplossing van het Jodenvraagstuk werd gesproken:

-Aanwezig waren louter Nazi’s van het Tweede Echelon. Hoogste in rang was Reinhard Heydrich, die diezelfde avond nog in het 300 kms verderop gelegen Praag gesignaleerd werd.

Ehm, Tweede Echelon? Heydrich was de nummer twee binnen de SS, achter Himmler. Diezelfde Himmler die hem dus de opdracht had gegeven om eens en voor altijd het Joodse Vraagstuk op te lossen, de Hoofdverantwoordelijke dus.

Zie je wat hier gebeurt? Allereerst probeert onze Revisionistische Vriend de indruk te wekken dat er vanuit de Nazi-top helemaal geen opdracht tot een “eindoplossing “ – aka Massavernietiging/Genocide/Holocaust- is gegeven om vervolgens ook nog op het oog de inbreng van de verantwoordelijke man ( Heydrich ) te bagatelliseren.

Nee, een open en eerlijke discussie kun je op je buik schrijven. Wat je wel kunt doen is zijn 50 punten nemen en doorlezen, vervolgens de reactie op Nizkor ( oh nee, dat is een Zionistische Site, dus niet objectief ) bekijken en je eigen conclusies trekken – die, verrassenderwijze, niet altijd met de op SF als “Complete Feiten” gepresenteerde conclusies in overeenstemming zullen zijn -.

Benieuwd of er vanuit Kaalkopjesland nog een inhoudelijke reactie komt, anders dan het gebruikelijke gegif over “Die Padvinders op het WO2.nl forum”.
Om hem een beetje te kietelen zal ik elke week in dit topic ( mits de beheerders akkoord gaan ) een ander punt of andere post van hem analyseren, ontdoen van Revisionistisch Gekakel en Gedraai en pogen een Objectief Oordeel te vellen of tot Objectieve Conclusies te komen over het door K.A. aangesneden onderwerp.
Ongetwijfeld zal dit als gevolg hebben dat ik in zijn ogen een Filosemiet ben maar goed, om in K.A.’s eigen woorden af te sluiten:

“Hier sta ik, ik kan niet anders”

Welterusten. :evil:
Gebruikersavatar
Dodo
Lid
Berichten: 6247
Lid geworden op: 20 jun 2004, 11:52
Locatie: Den Haag

Bericht door Dodo »

Bedankt LoD! Ik zie graag nieuwe analyses van de posts/topics van K.A...

Komisch is altijd hoe die neo's de meest vreemde verbanden kunnen trekken.
"However, the German infantry halted abruptly after finding and drinking a large cache of kirsch liquor in a garage along the route"
The Lorraine offensive 1944
Student
Lid
Berichten: 47
Lid geworden op: 02 sep 2005, 17:11

Bericht door Student »

LoD schreef: Kun je doen, maar indien je verwacht dat je een open en objectieve discussie, gebaseerd op feiten en met respect voor de geachte opponent kunt voeren ben ik bang dat je bedrogen gaat uitkomen.
Ikzelf ben niet in staat om met King Arthur in debat te gaan, maar ik weet wel dat hij daar bereid voor zou zijn, dus als iemand van dit forum dit zou wensen, zou KA zeker bereid zijn om het debat aan te gaan. Iemand kandidaat?
Gebruikersavatar
dvaupell
Lid
Berichten: 1606
Lid geworden op: 30 jul 2002, 10:06
Locatie: Zwijndrecht
Contacteer:

Bericht door dvaupell »

Student schreef:
LoD schreef: Kun je doen, maar indien je verwacht dat je een open en objectieve discussie, gebaseerd op feiten en met respect voor de geachte opponent kunt voeren ben ik bang dat je bedrogen gaat uitkomen.
Ikzelf ben niet in staat om met King Arthur in debat te gaan, maar ik weet wel dat hij daar bereid voor zou zijn, dus als iemand van dit forum dit zou wensen, zou KA zeker bereid zijn om het debat aan te gaan. Iemand kandidaat?
Wat zullen we nou krijgen? Ik neem toch wel aan dat als deze figuur wel met iemand van ons forum wil discussieren hij zichzelf wel kan melden?
Of heeft deze "King Arthur" zulke sterallures dat hij een wegbereider nodig heeft...
AfbeeldingAfbeelding
Driekwart van de mensen is gek, dus voor die ene kwart moet je uitkijken - Simon Carmiggelt.
Student
Lid
Berichten: 47
Lid geworden op: 02 sep 2005, 17:11

Bericht door Student »

dvaupell schreef:
Student schreef:
LoD schreef: Kun je doen, maar indien je verwacht dat je een open en objectieve discussie, gebaseerd op feiten en met respect voor de geachte opponent kunt voeren ben ik bang dat je bedrogen gaat uitkomen.
Ikzelf ben niet in staat om met King Arthur in debat te gaan, maar ik weet wel dat hij daar bereid voor zou zijn, dus als iemand van dit forum dit zou wensen, zou KA zeker bereid zijn om het debat aan te gaan. Iemand kandidaat?
Wat zullen we nou krijgen? Ik neem toch wel aan dat als deze figuur wel met iemand van ons forum wil discussieren hij zichzelf wel kan melden?
Of heeft deze "King Arthur" zulke sterallures dat hij een wegbereider nodig heeft...
Ik heb zijn draden op SF erop nagelezen en daarin werd duidelijk dat hij al eens een debat heeft willen aangaan, maar het sprong af op de discussie waar het zou doorgaan. Hij wilde het op SF, omdat dan de anonimiteit van de debattanten zo gegarandeerd zijn, de andere wou het via een ander forum, waar zijn anonimiteit echter niet gewaarborgt was.
LoD
Lid
Berichten: 103
Lid geworden op: 15 jul 2006, 16:07

Bericht door LoD »

Student,

o.a. Motorway heeft al meerdere malen aangeboden om met deze King Arthur op een forum als RODOH in debat te gaan.
RODOH is een forum waar "Real Open-Debate on the Holocaust. For Believers, Deniers, Defenders, and Skeptics" plaatsvindt.
Lijkt mij toch DE plek om over de Holocaust in discussie te gaan, niet op SF, niet op WO2.nl, want die streven andere doeleinden na ( respectievelijk het uitdragen van de "Blanke Boodschap" en het informeren over WOII ).

Voor mezelf heb ik de behoefte niet om met dit figuur in debat te gaan, de reden waarom heb ik in mijn eerste post in dit topic al uiteengezet.

Ik zal zo af en toe een paar postings van hem ontleden en hier neerkwakken, meer tijd en moeite ga ik niet aan die zwamneus verspillen.

Overigens kan jij precies hetzelfde doen. Je noemt jezelf immers "Student", dus, gaat U studeren, bid ik U, pak een paar posts van Arthur, bekijk zijn "feitjes", check zijn bronnen, bekijk of hij het hele verhaal vertelt en kijk of hij een logische conclusie uit die feitjes trekt. Simpel as what.

Succes!
Gebruikersavatar
dvaupell
Lid
Berichten: 1606
Lid geworden op: 30 jul 2002, 10:06
Locatie: Zwijndrecht
Contacteer:

Bericht door dvaupell »

Student schreef: Ik heb zijn draden op SF erop nagelezen en daarin werd duidelijk dat hij al eens een debat heeft willen aangaan, maar het sprong af op de discussie waar het zou doorgaan. Hij wilde het op SF, omdat dan de anonimiteit van de debattanten zo gegarandeerd zijn, de andere wou het via een ander forum, waar zijn anonimiteit echter niet gewaarborgt was.
Wat een joker zeg. Als je een beetje achter je overtuiging staat is anonimiteit niet iets waar je je zorgen over moet maken..
Bovendien (zie ook de post hierboven) zijn er al meerdere pogingen gedaan om zoiets te organiseren. Maar deze "held op sokken" wil blijkbaar alleen maar een thuiswedstrijd spelen.
Alleen preken voor eigen parochie .... Pff.
AfbeeldingAfbeelding
Driekwart van de mensen is gek, dus voor die ene kwart moet je uitkijken - Simon Carmiggelt.
Gebruikersavatar
Mike.H
Lid
Berichten: 3298
Lid geworden op: 20 dec 2005, 21:54
Locatie: Apeldoorn

Bericht door Mike.H »

dvaupell schreef:
Student schreef: Ik heb zijn draden op SF erop nagelezen en daarin werd duidelijk dat hij al eens een debat heeft willen aangaan, maar het sprong af op de discussie waar het zou doorgaan. Hij wilde het op SF, omdat dan de anonimiteit van de debattanten zo gegarandeerd zijn, de andere wou het via een ander forum, waar zijn anonimiteit echter niet gewaarborgt was.
Wat een joker zeg. Als je een beetje achter je overtuiging staat is anonimiteit niet iets waar je je zorgen over moet maken..
Bovendien (zie ook de post hierboven) zijn er al meerdere pogingen gedaan om zoiets te organiseren. Maar deze "held op sokken" wil blijkbaar alleen maar een thuiswedstrijd spelen.
Alleen preken voor eigen parochie .... Pff.
:roll: zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen? het is toch strafbaar die gedachtes van hem, dan is het ook niet zo moeilijk om hem anders aan te geven aan politie etc.

Mja die rare gedachtes van hem vind ik maar niks.. raar mannetje.. is hij al eens in Auschwitz geweest?
Go, tell the Spartans, stranger passing by,
That here, obedient to their laws, dead we lie. —
King Leonidas at Thermopylae
Gebruikersavatar
marf
Lid
Berichten: 735
Lid geworden op: 12 jul 2006, 19:52
Locatie: Retie
Contacteer:

Bericht door marf »

Raar manneke. :?
Nog iets liggen van luftwaffe of Brits !
Geef maar een GIL
Check out my website on http://www.freewebs.com/nicolas8452
Rednas
Lid
Berichten: 1147
Lid geworden op: 17 jul 2006, 16:39

Bericht door Rednas »

Mike.H schreef:
dvaupell schreef:
Student schreef: Ik heb zijn draden op SF erop nagelezen en daarin werd duidelijk dat hij al eens een debat heeft willen aangaan, maar het sprong af op de discussie waar het zou doorgaan. Hij wilde het op SF, omdat dan de anonimiteit van de debattanten zo gegarandeerd zijn, de andere wou het via een ander forum, waar zijn anonimiteit echter niet gewaarborgt was.
Wat een joker zeg. Als je een beetje achter je overtuiging staat is anonimiteit niet iets waar je je zorgen over moet maken..
Bovendien (zie ook de post hierboven) zijn er al meerdere pogingen gedaan om zoiets te organiseren. Maar deze "held op sokken" wil blijkbaar alleen maar een thuiswedstrijd spelen.
Alleen preken voor eigen parochie .... Pff.
:roll: zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen? het is toch strafbaar die gedachtes van hem, dan is het ook niet zo moeilijk om hem anders aan te geven aan politie etc.

Mja die rare gedachtes van hem vind ik maar niks.. raar mannetje.. is hij al eens in Auschwitz geweest?
Het is niet strafbaar, ik snap ook niet waarom hij er niet eerlijk voor uitkomt. En of het zal uitmaken als hij tig keer naar Auschwitz is geweest?
Gebruikersavatar
Gerd
Lid
Berichten: 56
Lid geworden op: 17 feb 2005, 17:10
Contacteer:

Bericht door Gerd »

Volgens mij is de ontkenning van de Holocaust nog steeds strafbaar, in België althans. Verder zou het me sterk verwonderen mocht KA ooit naar Auschwitz of ander vernietigingskamp geweest zijn. Hij "gelooft" toch dat dat allemaal fake is. Dus wat zou hij daar gaan zoeken?

Iig, discussies met dat soort enggeestige mensen is vrij hopeloos. Ze zijn zo overtuigd van hun gelijk dat ze eender welke argumentatie je tegen hen in stelling brengt verdraaien, anders interpreteren of gewoon niet "geloven". Het is trouwens ook typisch iets voor die mensen om te spreken over het "geloof "in de Holocaust, alsof het hier gaat om een godsdienst en niet om een vaststaand en bewezen historisch feit.
LoD
Lid
Berichten: 103
Lid geworden op: 15 jul 2006, 16:07

Bericht door LoD »

De angst je anonimiteit te verliezen op een forum is een non-argument. Elke jojo kan achter een IPscrambler gaan zitten of via een buitenlands IPadres posten, als hij of zij er een beetje moeite voor doet.
Ik heb sterk de indruk dat het een andere reden is, namelijk dat Arthur de regie over de discussie niet wil verliezen.

Kijk, op SF heb je een forumgedeelte over Revisionisme, waar hij "alleenheerser" is op het gebied van WOII en de Holocaust.
Op SF worden je eerste 50 posts gemodereerd ( ergo: een Modje moet ze eerst bekijken en goedkeuren voordat ze in een topic verschijnen ). Te kritische en/of non-White Nationalistic posts komen er niet doorheen.

Vervolgens, wanneer we het gedeelte "Vragen aan King Artur" bekijken zien we dat ook dit geen discussieonderdeel is ( wat hij zelf in de aanhef al aangeeft ). Dat Arthur toch een mindere autoriteit op de WOII- en Holocaustgebieden is dan hij wil doen voorkomen blijkt wel uit het feit dat enkele eenvoudige vragen nog wel beantwoord worden, bij het wat lastiger werk hij toegeeft "het hem niet bekend is, maar..."( en dan de vraag in een andere richting stuurt, 3x raden welke ) en sommige vragen maar helemaal niet behandeld worden.
Nu weet ik wel dat 1 gek meer kan vragen dan 1000 wijzen kunnen beantwoorden, maar toch.

Het komt op mij een beetje over als " Op audientie bij De Meester " waarbij De Meester zelf bepaalt waar hij wel en waar hij niet op reageert. Dat is natuurlijk geen gezonde basis voor een discussie.

Kijk, Arthur heeft heel ijverig uit diverse Revisionistische literatuur en van dito sites lopen plukken, er soms een vertaling van gemaakt en post dit als zijnde feit.
Wanneer er een vraag wordt gesteld die NIET in die literatuur of op die sites wordt behandeld ( of de bron is te Pro-Joods ) is het antwoord van Arthur meteen een stuk minder overtuigend.

Een voorbeeldje is zijn bewering dat rijdende Gasvrachtwagens ondanks getuigenissen een fabeltje zouden zijn, want Diesel is een gas wat teveel zuurstof en te weinig voor de mens giftig CO en CO2 zou bevatten ( oh, en op de foto staat een auto uit 1912... ) .
Gemakshalve gaat Arthur maar aan het feit voorbij ( moedwil of onwetendheid, dat weet ik niet ) dat in die jaren er diverse alternatieve brandstoffen wijdverspreid werden gebruikt, waarvan de uitlaatgassen WEL die gifgassen bevatten om snel een Koolmonoxidevergiftiging op te lopen en ook het feit dat je die ombouw van buiten af niet hoefde te kunnen zien zegt natuurlijk helemaal niets over het al dan niet bestaan van die wagens.

Nee, op een forum als RODOH wordt zijn zorgvuldig opgebouwde SFsterrenstatus heel eenvoudig aan flarden geschoten, om goed mee met de discussie te kunnen komen heeft deze man te weinig inhoud, dus vandaar dat hij lekker veilig achter de Kaalkopjesdecoder blijft om daar zonder weerwoord de roedel precies geeft waar ze om zitten te springen, Jodenhaat en Antisemitisme.
Fahnenjunker
Lid
Berichten: 394
Lid geworden op: 09 aug 2005, 20:55

Bericht door Fahnenjunker »

Gezien de tijd die koning arthur gestoken heeft in zijn betoog, heeft ie zeker ook niets anders te doen...
Der Sammler wohnt nur ein Stockwerk hoher als der Wahnsinn...
Plaats reactie